Xbrl conversion software

Elke bedrijf moet vaak zijn financiële gegevens delen met andere bedrijven, banken of overheid instanties. Tegenwoordig moet dit vaak in xbrl. Financiële rapporten naar banken moet al vaak verplicht in xbrl en bij overheid instanties is dit vaak ook zo. Dit omdat xbrl bestanden meteen te lezen zijn wat een hoop tijd en geld bespaart.

Het probleem is alleen dat iedere bedrijf zijn eigen software heeft. De bedrijven werken vaak al jaren met hetzelfde software en alle werknemers zijn eraan gewend. Overstappen naar een nieuwe programma is vaak niet realistisch. Het is vaak te duur en tijdrovend. Eerst moet er nieuwe software gekocht worden en daarna moeten de werknemers met de nieuwe programma’s leren werken.

Gelukkig kunnen bedrijven deze probleem wel makkelijk oplossen. Een simpele oplossing hiervoor is xbrl conversion software. Met het xbrl conversion software kunnen bestanden met een paar klikken omgezet worden naar xbrl. Zo hoeven bedrijven geen compleet nieuwe software en systemen aan te schaffen. Werknemers kunnen ook blijven doen wat ze gewend zijn. Ze moeten alleen de xbrl conversion software gebruiken wanneer ze financiële gegevens versturen.

Wil je meer leren over hoe xbrl conversion software werkt en wat de voordelen ervan zijn? Bezoek dan de onderstaande sites voor aanvullende informatie.